Autor: Kadi Heinsalu • 20. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apteegiosalised eile Meditsiiniuudiste kutsel ümarlaual

Meditsiiniuudised korraldab täna ümarlaua seoses apteeke puudutavate muudatustega, millest valmib ülevaade 27. mai paberlehes.

Ümarlaud toimus riigikogus sotsiaalkomisjoni ruumides paar tundi pärast seda, kui seaduse eelnõu teine lugemine on saalis olnud.

Meditsiiniuudiste kutsel osalevad ümarlaual: sotsiaalkomisjoni esimees Heljo Pikhof, sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Ivi Normet, konkurentsiameti järelevalve osakonna juht Juhan Põldroos, ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp. Apteekide esindajatena on kohal apteekrite liidust Kai Kimmel ja Ülle Rebane, apteekide ühendusest Kristiina Sepp ja Tanel Teras ja Euroapteegi juht Eno Juul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099