Autor: Kadi Heinsalu • 20. mai 2014
Ainult tellijatele

Tõnis Allik: praegu neid nõudmisi täita ei ole võimalik

Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik kommenteeris tööandjate esindajana arstide liidu ettepanekuid uueks kollektiivleppeks, et praeguse rahastamise juures neid nõudmisi täita pole võimalik, kuid see kõik on läbirääkimiste teema.

Ta lisas, et võti on nagu alati haigekassa käes, sest läbi tervishoiuteenuste hindade sellised nõudmised täidetakse. Ühised läbirääkimised haigekassa, sotsiaalministri, meedikute esindajate ja tööandjatega algavad tema kinnitusel plaanipäraselt ja üldjoontes on juba ka välja käidud esimese koosoleku aeg. "Eks see esialgu toimub suletud uste taga," lisas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708