Autor: Violetta Riidas • 23. mai 2014
Ainult tellijatele

Evelin Ilves tutvus USAs moodsate raviviisidega 

Evelin Ilves külastas San Francisco Benioff lastehaiglat ning Stanfordi ülikooli ja California ülikooli San Francisco Osher meditsiinikeskusi, kus on suund võetud integreeritud meditsiinile – kombineeritakse inimeste ravimisel nn tavameditsiini ja täiendmeditsiini, kirjutas Postimees. 

California ülikooli San Francisco Benioff lastehaiglas tutvus Evelin Ilves vastsündinute intensiivraviosakonnaga ning haiglas tegutseva kohaliku kooli allüksusega. Ilvese sõnul oli tal huvitav tutvuda aju verevarustuse probleemidega sündinud laste külmaraviga. Külmameetodi, mis tähendab vastsündinu kehatemperatuuri alandamist 72 tunniks, eesmärgiks on vähendada aju kahjustuste tekkimist ja süvenemist. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708