Autor: Violetta Riidas • 23. mai 2014
Ainult tellijatele

Maroko päritolu kirsstomatid mürgitavad inimesi

Prantsusmaa hoiatab Euroopa Komisjoni kiirhoiatussüsteemi kaudu Maroko päritolu tomatite söömisest tekkinud mürgitusjuhtude eest, paraku ei selgu analüüsidest, mis tervisehäireid põhjustas, kirjutas Tarbija24.

15. mail registreeriti 30 Euroopa riigi ühiselt kasutatavas kiirhoiatussüsteemis RASFF Prantsusmaa koostatud teade, milles kirjeldatakse Maroko päritolu tomatite söömise järel tekkinud mürgitusjuhte. Teates toodi ka riigid, kuhu lisaks Prantsusmaale on kõnealuseid Maroko päritolu kirsstomatite partiisid tarnitud: Tšehhi, Saksamaa, Itaalia, Rumeenia, Slovakkia ja Inglismaa. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708