Autor: Violetta Riidas • 29. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Šveitsi organisatsioon lubab vabatahtlikku eutanaasiat ka vanuritele 

Šveitsi organisatsioon Exit, mis aitab inimestel oma elu lõpetada, lisas oma statuuti võimaluse seda teha lisaks ravimatutele haigetele ka vanusest tingitud põhjustel.

Eutanaasiaga tegelev organisatsioon Exit otsustas nädalavahetusel peetud üldkogul, et lisaks ravimatutele haigustele laiendavad nad eutanaasia võimaluse vanusest tingitud füüsilistele või psühholoogilistele probleemidele, kirjutas Eesti Päevaleht

Vabatahtlik aktiivne suitsiid on Šveitsis seaduslik ja põhimõtteliselt võiks seda soovida isegi noor ja terve inimene, kuid organisatsioonid, mis sellega tegelevad, määravad oma reeglid iseseisvalt ning need varieeruvad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099