Autor: Siret Trull • 2. juuni 2014
Ainult tellijatele

Tudengite äriideede võistluse võitsid psühholoogia populariseerijad

30. mail toimus TÜ majandusteaduskonnas teine äriplaanide ja -kontseptsioonide võistlus „Tudengite äriideede kaleidoskoop“. Esikoha ja 500 € suuruse toetuse sai psühholoogiabuss, mille eesmärk on tutvustada psühholoogiat ja tekitada huvi selle vastu, kuidas igapäevaseid probleeme selgitada teaduslikul viisil. Välja anti ka Tartu linna ja Tartu maavalitsuse eriauhind.

Kevadsemestri võistlusele esitati neli projekti- ja 13 ettevõtlusideed. Võistluse esikoha pälvis psühholoogiabuss, kus tegutsevad tudengid viivad läbi interaktiivseid harivaid ja meelelahutuslikke inimkatseid ning selgitavad tavakuulajale arusaadavalt, mis inimese ajus samal ajal toimub. Ettevõtetele suunatud esinemiste tulu rakendatakse koolikülastuste läbiviimiseks. „Kuna eelistasime meeskondi, kes on seotud Tartu ülikooliga, valisime võitjaks seltskonna, kelle tegevuse puhul on otsene seos ülikooliga ja kelle seas on suurim tudengite osakaal. Psühhobussil on selge visioon sellest, mis nad teevad ja kuidas asjaga edasi minna. Samuti on nad juba oma ideedest edasi liikunud, reaalselt tegutsenud ja midagi ära teinud,“ tunnustas žürii liige, TÜ ideelabori juht Kalev Kaarna.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708