Autor: Siret Trull • 3. juuni 2014
Ainult tellijatele

Tahvelarvutist saab kirurgi töövahend

Üks näpuliigutus, ja iPadi ekraanile ilmub graafik vereanalüüsitulemuste kohta. Mõni hetk hiljem tellib arst kiiresti hädavajaliku uuringu ja paneb oma otsuse kohe haiguslukku kirja, kuigi on ise hoopis haiglakohvikus. Selline on tänu oma haigla IT-spetsialistile ühe Eesti suurhaigla valvearstide igapäev.

 «Meil on haigla andmebaasis iga patsiendi kohta meeletu maht digitaalseid andmeid, aga sealt on neid keeruline kätte saada, kui tahta patsienti analüüsida ja dünaamikat hinnata,» rääkis iPalati projekti eestvedaja, Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) neurokirurg Kahro Tall Tarbija24le.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708