Autor: Siret Trull • 4. juuni 2014
Ainult tellijatele

60% lastega toimunud kindlustusjuhtumitest on tingitud olmetraumadest

SEB Elu- ja Pensionikindlustuse kahjukäsitluse statistika näitab, et üle 60 protsendi kuni 18-aastaste lastega toimunud õnnetustest on olmetraumad, mis võivad jätta vanemad kuudeks töölt eemale last hooldama.

„Puu otsast kukkumine, trepil libisemine, millegi vastu jooksmine või kokkupõrge mängukaaslasega võib lõppeda lapsele jala või käe põrutuse, vigastuse või ka murruga, mille paranemine võtab aega keskmiselt kuu aega. Raskemate õnnetuste ravi võib kesta aga mitmeid kuid. Sel ajal kodus last raviva vanema sissetulekutes võib õnnetusjuhtum tekitada korraliku puudujäägi,“ ütles SEB Elu- ja Pensionikindlustuse juhatuse esimees Indrek Holst.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708