Autor: Siret Trull • 4. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Evelin Ilves osaleb Eesti parimate perearstide auditeerimisel

Eesti Perearstide Seltsi kutsel osaleb Evelin Ilves perearstikeskuste auditeerimisel külalisaudiitorina.

„Meie paljud perearstid teevad väga head tööd, nad on keskendunud mitte pelgalt diagnoosile, vaid sellele, kuidas muuta patsiendi harjumusi ja suunata ta tervislikuma käitumise poole, mis on kasuks nii konkreetsele inimesele, tema perele ja lähedastele kui laiemalt kogu ühiskonnale,“ ütles Evelin Ilves.

Perearste auditeerivad Eesti Perearstide Seltsi ja Tartu Ülikooli peremeditsiini kliiniku esindajad, külalisaudiitorite seas on ka Eesti Haigekassa juhatuse esimees Tanel Ross ja Turu Ülikooli õppejõud Soomest, samuti osaleb auditeerimises kolm vaatlejat Ida-Viru perearstide seast, vahendasDelfi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099