Autor: Siret Trull • 6. juuni 2014
Ainult tellijatele

Ülle Ernits: Riigikeele oskusest Ida-Virumaal

Haridusminister Jevgeni Ossinovski avaldas arvamust, et riik peaks täiskasvanute keeleõppe kvaliteedi tagamisega tõsisemalt tegelema ja  Eesti Õdede Liidu hinnangul kahjustab eesti keele õppe kehv kvaliteet vene emakeelega õdede konkurentsivõimet ja võib sundida ebapiisavalt riigikeelt oskavaid õdesid tervishoiusektorist lahkuma.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on alates 2002. aastast korraldanud Kohtla-Järvel õdede õpet ning selguse huvides saan õdede keeleõppe teemat valgustada tervishoiu valdkonna koolitaja vaatest, kirjutab Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708