Autor: Siret Trull • 17. juuni 2014
Ainult tellijatele

Aastad Afganistanis olid erinevad

Eesti kirurgide Afganistani siirdumine sai suuresti teoks tänu Taastava Kirurgia Kliiniku veresoontekirurgi  Tiit Mereni initsiatiivile, kes lisaks Briti ja Eesti kaitseministeeriumi kõnelustele ka ise briti sõjakirurgidega läbi rääkis.

Mereni sõnul on temal esimese Eesti kirurgina 2008. aastal Afganistani minnes ülesanne tõestada mitte üksnes enda vaid kogu Eesti arstkonna võimekust ja professionaalsust.  „Minu eesmärk oli see, et kui ma sealt ära tulen, siis britid ütleksid, et eesti kirurgid on head meeskonnamängijad, on piisavalt professionaalid ning et nad oleksid  nõus, et järgmine eestlane saaks samuti sinna minna. Pärast mind läks Jaan Kirss, tema tegi oma missiooni samuti edukalt, mispeale anti luba saata Afganistani terve kirurgiameeskond.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708