Autor: Triin Tabur • 30. juuni 2014
Ainult tellijatele

Haigekassa maksab perearstidele kvaliteedisüsteemi raames välja 1,4 mln eurot

Mullu saavutasid perearstid kvaliteediindikaatorite täitmisel läbi aastate parima tulemuse ja haigekassa maksab tänavu juulis kvaliteedi lisatasu välja rekordarvule ehk 434-le perearstile kokku summas 1 386 045 eurot.

„Kaheksa aasta tulemused näitavad, et järjest enam on perearstid motiveeritud kvaliteediindikaatorite jälgimise süsteemis osalema ning on haiguste ennetamisel ning krooniliste haigete jälgimisel üha aktiivsemad,“ kommenteeris tulemusi haigekassa juhatuse esimees Tanel Ross. „See tagab patsientidele turvatunde ja tähendab, et üha enam on neid patsiente, kelle seisundit pidevalt monitooritakse. Mis omakorda on vähendanud ka haigusega kaasnevaid tüsistusi ning patsientide kroonilised haigused on kontrolli all.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708