Autor: Kadi Heinsalu • 12. august 2014
Ainult tellijatele

HVA haiglad ei täitnud õendusabi mahte rahas 

Rohkem kui pooltel HVA haiglatel jäid täitmata statsionaarse õendusabi ravijuhud rahas, sh Tallinnas, kus on võimalused tänu ELi investeeringutele oluliselt paranenud, näitas haigekassa I poolaasta tegevusaruanne.

Alatäitmist statsionaarses õendusabis kompenseeris ravijuhtude ületäitmine koduõenduses, lisatakse aruandes. On näha, et kõige täpsemalt on 2014 I poolaastal ravijuhtude osas lepinguid täitnud valikupartnerid. Nii lepingu summa kui ravijuhtude poolest on jäänud leping alatäidetuks keskhaiglates. Üldhaiglad ja kohalikud haiglad on aga ületanud ravijuhte keskmiselt 7% võrra.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708