Autor: Siret Trull • 28. august 2014
Ainult tellijatele

Kütt: mehed ei peaks häbenema abi ja nõu küsimist

Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt kohtus eile meeste kriisinõustamise ja toetamisega tegelevate organisatsioonide esindajatega. Kohtumistel arutati organisatsioonide tegevust, tulevikuplaane ning koostöö võimalusi.

Helmen Kütti sõnul ei ole lähisuhetevägivallast rääkides õige omistada teatud käitumisviise ainult meestele või ainult naistele. „Vägivallaohvriks langedes küsivad naised sagedamini abi. Mehed seevastu ei taha ennast vägivallaohvriks tunnistada ning üritavad reeglina probleemidega ise toime tulla. See on kindlasti vale hoiak ning abi ja nõu küsimist ei tohiks häbeneda,“ leiab minister.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708