Autor: Siret Trull • 29. august 2014
Ainult tellijatele

Tartu arstid aitasid ilmale Vietnami katseklaasibeebi

Kahe ülikooli koostöö teenib teaduses mitut valdkonda. Embrüoloog Andres Salumets ja naistearst Aivar Ehrenberg said 23. augustil Vietnamist tänukirja, millega kaasas olnud fotolt vaatasid neile vastu imeilus beebi, õnnelik ema ja nende arst. Kirja pealkiri oli: meie esimene katseklaasilaps.

Kirjas saadetud sõnum tähendas seda, et Kesk-Vietnamis asuva Hue meditsiiniülikooli kliinikus nägi augusti keskel ilmavalgust esimene katseklaasibeebi, ning ka seda, et ilma Tartu ülikooli arstide ja embrüoloogide abita poleks seda last niipea sündinud, kirjutab Tartu Postimees.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708