Autor: Triin Tabur • 16. september 2014
Ainult tellijatele

Konkurentsiamet: HVA haiglate eelistamine on tihti automaatne

Konkurentsiameti järelevalveosakonna juhataja Juhan Põldroos toob online-intervjuule vastates välja riikliku vajaduse konkreetsema seadusandluse järele, mis reglementeeriks, millistel puhkudel on HVA haiglate eelistamine sisuliselt põhjendatud. Ameti hinnangul on haiglavõrgu haiglad praegu ravilepingute jagamisel tihti automaatses eelistuses.

HVA haiglate eelistamist on põhjendatud vajadusega hoida seeläbi töös korralik 24/7 toimiv arstiabi, mida erakliinikud ei suuda tagada. See on meie riigi tervisejulgeoleku kindlustamiseks. Kas Teie hinnangul võiksid nad laiemalt võttes siiski ka seda teenust suuta pakkuda?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708