Autor: Violetta Riidas • 17. september 2014
Ainult tellijatele

Ravimiameti annab nõu Moldova Ravimite ja Meditsiiniseadmete Ametiga

17. - 19. septembril 2014 toimub esimene kohtumine Eesti Ravimiameti ja Moldova Ravimite ja Meditsiiniseadmete Ameti vahelise arengukoostööprojekti „Moldova Ravimiameti ja ravimivaldkonna arengu toetamine“ raames, teatas ravimiamet.

Projekti eesmärk on toetada Moldova Ravimite ja Meditsiiniseadmete Ameti ja ravimite üldisema valdkonna arengut Moldovas Eesti Ravimiameti praktilisi kogemusi ja teadmisi jagades. Mõlemal suhteliselt väikesel riigil tuleb ravimite valdkonna reguleerimisel ja järelevalves piiratud ressursside tingimustes täita rahvusvahelisi kohustusi ja järgida häid tavasid. Eestil on piisavalt kogemust EL seadusandluse ülevõtmisel, EL IT-lahenduste kasutamisel ning järelevalve rakendamisel ravimite käitlemisel, kliiniliste uuringute ja ravimohutuse vallas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708