Autor: Violetta Riidas • 22. september 2014
Ainult tellijatele

Romek Märtsin siirdus PERHi uut osakonda juhtima

Alates septembrist on seni Taastava Kirurgia Kliinikus töötanud Romek Märtsin ametis PERHi ortopeediakeskuses plastikakirurgia ja põletusravi osakonnas plastikakirurg-ülemarst-osakonnajuhatajana. Tegemist on täiesti uue osakonnaga.

Miks otsustasite Taastava Kirurgia Kliinikust lahkuda ja millal suvel selle otsuse tegite?Kaalusin PERHi tulekut enne väga pikalt ja mõtlesin kõigile poolt ja vastuargumentidele.Taastava Kirurgia Kliinikus töötasin ligi 10 aastat – see oli vägagi viljakas ja intensiivne tööperiood. Kõik, mida sai selle kliiniku võimaluste juures teha ja ellu viia ka suures osas õnnestus. Ning sel perioodil oli see kliinik  ka parim võimalus ennast erialaselt teostada. Mingil hetkel sain siiski aru, et nii enda kui ka eriala mõttes oleks vaja edasiminekut. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708