Autor: Violetta Riidas • 22. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Romek Märtsin siirdus PERHi uut osakonda juhtima

Alates septembrist on seni Taastava Kirurgia Kliinikus töötanud Romek Märtsin ametis PERHi ortopeediakeskuses plastikakirurgia ja põletusravi osakonnas plastikakirurg-ülemarst-osakonnajuhatajana. Tegemist on täiesti uue osakonnaga.

Miks otsustasite Taastava Kirurgia Kliinikust lahkuda ja millal suvel selle otsuse tegite?Kaalusin PERHi tulekut enne väga pikalt ja mõtlesin kõigile poolt ja vastuargumentidele.Taastava Kirurgia Kliinikus töötasin ligi 10 aastat – see oli vägagi viljakas ja intensiivne tööperiood. Kõik, mida sai selle kliiniku võimaluste juures teha ja ellu viia ka suures osas õnnestus. Ning sel perioodil oli see kliinik  ka parim võimalus ennast erialaselt teostada. Mingil hetkel sain siiski aru, et nii enda kui ka eriala mõttes oleks vaja edasiminekut. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099