Autor: Violetta Riidas • 23. september 2014
Ainult tellijatele

Kruuse: hoolimata kohtuvaidlusest, peab ja saab uus kiirabiteenuse pakkuja Ida-Virumaal tööd teha

Homseni Ida-Virumaal kiirabiteenust osutav Ida-Viru Kiirabi käib Terviseametiga kohut, sest on kindel, et nende asemele astuv Karell Kiirabi konkursi toimumise hetkel vajalikele tingimustele ei vastanud. Tervise- ja tööministri Urmas Kruuse on aga seisukohal, et vaatamata kohtuvaidlusele, saab ja peab Karell Kiirabi maakonnas kiirabitööd teha, kirjutas ERR Uudised.

„Raske on nimetada Terviseameti tegevust konstruktiivseks. Ma arvan, et Terviseamet käitus kui elevant portselanipoes ehk destruktiivselt. Vaadake, baas on välja ehitatud ja nüüd ei lähe seda enam vaja,“ märkis sihtasutuse Ida-Virumaa Kiirabi juhatuse liige Arnold Persidski „Aktuaalsele kaamerale“ antud intervjuus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708