Autor: Violetta Riidas • 23. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene patsiendid huvituvad üha enam ravist Eestis

Eesti soovib hoogustada meditsiiniturismi Eestisse, seda ennekõike Venemaalt, sest just vene patsiendid tunnevad ravivõimaluste vastu Eestis üha suuremat huvi, edastas ERR Uudised.

Mõistagi on ka Moskvas kõrgetasemelisi meditsiiniasutusi, nagu erakliinikuna tegutsev Euroopa meditsiinikeskus, kuid hinnad on krõbedad. Paljud moskvalased ja venemaalased peavadki seetõttu õigemaks sama raha eest end piiri taga ravida lasta, vahendas "Aktuaalne kaamera".

"Maksujõuline kontingent läheb ravile Austriasse, Šveitsi, Saksamaale, Iisraelisse. Kuid on ka järgmine segment patsiente, kes ei ole tõenäoliselt nii maksujõuline, aga kellele meeldib see, et saab vene keeles Eestimaal suhelda. Nad on aru saanud, et meie tervishoiutase Eestis on täiesti Euroopa tase," selgitas kirurg Tiit Meren.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099