Autor: Violetta Riidas • 26. september 2014
Ainult tellijatele

Uus apteegiregulatsioon saab paberile aasta lõpuks

Parlamendi sotsiaalkomisjon plaanib koos sotsiaalministeeriumiga lähiajal ära otsustada ning hiljemalt aasta lõpuks paberile panna muudatused, mis ootavad apteegiturgu ees alates järgmise aasta juunist, kui kehtetuks muutuvad ka suvel suure nõudlusega piirkondades asuvatele apteekidele kehtestatud asutamispiirangud, kirjutas Postimees.

Sotsiaalkomisjoni esimehe, sotsiaaldemokraat Heljo Pikhofi sõnul jätkab komisjon apteegituru regulatsiooni arutamist oktoobris, mil tuleb Tartu Ülikooli ja sotsiaalministeeriumi uuringute tulemusi arvestades otsustada, millist lahendusvarianti eelistada. Eelnõu vormi loodetakse muudatused tema sõnul valada veel sel aastal, kirjutas Postimees.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708