Autor: Violetta Riidas • 28. september 2014
Ainult tellijatele

Evelin Ilves külastas Ida-Tallinna Keskhaigla taastusravikliinikut

"On muljetavaldav, kuidas viis aastat kestnud töö tulemusena tegutseb meil nüüd kaasaegne ja innovaatiline taastusravi keskus, mis aitab paljudel inimestel pärast ägedat haigestumist või raskelt vigastada saamist tavaellu tagasi pöörduda," tunnustas Evelin Ilves Ida-Tallinna Keskhaigla taastusravikliiniku juhataja Heidi Gili pühendumust.

Evelin Ilves tutvus kliinikusse rajatud harjutuskorteriga, kus õpetatakse näiteks ka kodumasinatega hakkamasaamist või käevigastuse järgselt padjale püüri peale panemist ja söögi valmistamist. Heidi Gili sõnul on taastusravikliiniku tähelepanu ka sportlaste haiguste ja traumade ennetusel, nii on korraldatud koostöös

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708