Autor: Siret Trull • 29. september 2014
Ainult tellijatele

Kallis vähiravim saab haigekassa soodustuse

Vähiravifondi „Kingitud Elu“ poolt seni kahel korral toetatud ravim Zytiga (Abirateron)  lisatakse 2014. aasta oktoobrist haigekassa soodusravimite nimekirja. Enam ei pea patsiendid seda ise välja ostma, finantseerimise võtab üle haigekassa, teatas vähifond.

“See on suur uudis ja leevendus fondist abi saanud mehele ning kõikidele, kes seda ravimit vajavad. See on ka võit fondile, sest mida rohkem hädavajalikke elu pikendavaid ravimeid riik oma inimestele soetab, seda vähem on meie fondi üldse tarvis," rääkis  fondi nõukogu esimees Toivo Tänavsuu.  Ta lisas, et mida rohkem on patsiente, kes haigekassast abi saavad, seda enam saab kasutada fondis olevaid annetusi inimeste heaks, kes sellest riigi abist on ilma jäetud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708