1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naistearst Piret Veerus võttis Maike Parvelt juhi teatepulga

“Ma pole kunagi end peaarstina ette kujutanud,” ütleb naistearst ja Pelgulinna Sünnitusmaja uus juhataja Piret Veerus. Samas nendib klinitsisti ja teaduri rollist tänavu augustis juhi rolli astunud naine, et muutused on arengu eelduseks. 

Tegelikult oli doktor Veeruse  jaoks 4. august 2014, mil temast Pelgulinna Sünnitusmaja juhataja sai, juba teine uus algus Sõle tänava sünnitusmajas. Esimest korda tuli ta siia majja pärast ülikooli lõpetamist. See oli 1. augustil 1990. “Olin väga õnnelik, et saan töötada kõrgema etapi haiglas ning olin õhinas, mida kõike tahaksin ja saaksin siin õppida. Kui olin esimesed nädalad töötanud, saabus masendus! Kui ma ülikooli lõpetades arvasin, et nüüd ma juba midagi oskan, siis pärast mõnenädalast tööd oli tunne, nagu ei oskaks mitte midagi,” meenutab Piret Veerus 24 aasta taguseid aegu Pelgulinna Sünnitusmajas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099