1. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Naistearst Piret Veerus võttis Maike Parvelt juhi teatepulga

“Ma pole kunagi end peaarstina ette kujutanud,” ütleb naistearst ja Pelgulinna Sünnitusmaja uus juhataja Piret Veerus. Samas nendib klinitsisti ja teaduri rollist tänavu augustis juhi rolli astunud naine, et muutused on arengu eelduseks. 

Tegelikult oli doktor Veeruse  jaoks 4. august 2014, mil temast Pelgulinna Sünnitusmaja juhataja sai, juba teine uus algus Sõle tänava sünnitusmajas. Esimest korda tuli ta siia majja pärast ülikooli lõpetamist. See oli 1. augustil 1990. “Olin väga õnnelik, et saan töötada kõrgema etapi haiglas ning olin õhinas, mida kõike tahaksin ja saaksin siin õppida. Kui olin esimesed nädalad töötanud, saabus masendus! Kui ma ülikooli lõpetades arvasin, et nüüd ma juba midagi oskan, siis pärast mõnenädalast tööd oli tunne, nagu ei oskaks mitte midagi,” meenutab Piret Veerus 24 aasta taguseid aegu Pelgulinna Sünnitusmajas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708