Autor: Siret Trull • 2. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Leht: Internetis näeb nii haigla turvakaamerate pilti

Valesti seadistatud turvakaamerad näitavad internetis kõigile soovijatele live-pilti nii haiglapalatis oma viimaseid elupäevi veetvast vanurist kui striptiisibaari tantsijannade garderoobist. Ja kõigest muust, mis sinna vahele mahub.

Valesti seadistatud turvakaamera võib omaniku teadmata edastada pilti internetti, kus kõigil huvilistel on võimalik seda vaadata. Tallinnas on selliseid kaamerasüsteeme vähemalt sada, kirjutab Tallinn City. Tegemist on IP kaameratega, mis edastavad pilti otse internetti. Tegelikult peaks kaamera pilt olema kaitstud parooliga, mida teab vaid kaamerate omanik, kuid tegelikkuses on paljude turvakaamerate pilt internetis kõigile nähtav.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708