Autor: Siret Trull • 7. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Henn  Pärn: Lootus pole kadunud

Riiklik lepitaja Henn Pärn loodab, et töörahu tervishoius õnnestub säilitada, kuid möönab, et lahendused on lühiajalised ning kiirelt on vaja hakata langetama maksupoliitilisi otsuseid tervishoiu rahastamise muutmiseks.

Vastates küsimusele, kas riiklik lepitaja usub, et kollektiivleppe nõudmiste osas on võimalik jõuda kokkuleppele ja töörahu säilitada, vastas Henn Pärn, et  lootused ei ole kõik kadunud, aga need lahendused, mis praegu paistavad, on väga lühiajalised. „Olen selles protsessis ju pikalt olnud. Oleme kogu aeg leidnud lahendusi ja püüame ka praegu leida, aga samas teadvustan, et haigekassa nende protsesside jätkumisel ei ole enam pikalt jätkusuutlik.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708