Autor: Siret Trull • 9. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Kruuse: investeeringud töötervishoidu on tööandjale kasumlikud

Oktoobris pööratakse rohkem tähelepanu töötervishoiule ja tööohutusele. Täna toimub sotsiaalministeeriumi juba kolmandat korda korraldatav ergonoomiakonverents, kus Eesti, Suurbritannia, Soome ja Rootsi tööohutuseksperdid arutlevad töötervishoiu ja selleks tehtavate kulutuste kasumlikkuse üle.

„Kogu maailmas on ettevõtted küsimuse ees, kas ennetustegevused tervisliku töökeskkonna loomisel on ettevõtte jaoks üksnes kulu või kaasneb sellega ka tulu. Uuringud näitavad, et investeeringud töötervishoidu on tööandjale kasumlikud, andes igalt investeeritud eurolt tulu ligi 2,2 eurot,“ ütles tervise- ja tööminister Urmas Kruuse konverentsi avasõnades. „Ohutu ja tervist hoidva töökeskkonna loomine on igaühe ülesanne. Igal töötajal on oluline pöörata tähelepanu ohutusnõuetele ja töötervishoiuarsti nõuannetele. Sama tähtis on ka tööandjatel hoolt kanda oma personali ohutu ja turvalise töökeskkonna eest,“ lisas minister.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708