Autor: Kadi Heinsalu • 10. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglad on suuremate maksumaksjate seas

Maksu- ja tolliameti avalikustas esimest korda Eestis augustis ja septembris makstud maksude tabeliga, kus suurimate tööjõumaksude ja maksete tegijatena paistavad silma haiglad.

Sihasutus Tartu Ülikooli Kliinikum maksis tööjõumakse sel perioodil 4,6 mln eurot, Põhja-Eesti Regionaalhaigla 4,1 mln. Ida-Tallinna Keskhaigla maksis tööjõumakse 2,6 mln eurot ja Lääne-Tallinna Keskhaigla 1,6 mljonit eurot. Saja suurema maksumaksja sekka mahtus ka Pärnu haigla.

Apotheka apteegiketti pidav Terve Pere Apteek OÜ maksis tööjõumakse 540 000 eurot. Eesti suurim erakliinik AS Medicum maksis makse 338 000 eurot. Suurim perearstikeskus Medicum Perearstikeskus aga 106 000 eurot.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708