Autor: Triin Tabur • 16. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Riikliku lepitaja pakkumine jäi tervishoiutöötajate küsitule alla

Riiklik lepitaja Henn Pärn tegi täna haiglate liidule ja tervishoiutöötajate kutseliitudele pakkumise kollektiivleppe läbirääkimisteks. Lepitaja nendib, et enamik esialgse kollektiivlepingu projekti punkte ei ole ilma täiendavate rahaliste vahenditeta siiski täidetavad.

Lepitaja lisab, et konsulteerides sotsiaalministeeriumi ning haigekassa esindajatega on selgunud, et selliseid vahendeid riigieelarvest eraldada pole võimalik, siis teeb ta ettepaneku sõlmitava kollektiivlepinguga reguleerida vaid töötasu alammäärad ja 2012. aaasta kollektiivlepingus juba kokku lepitud, kuid tänaseni realiseerimata töökoormuse punkt, mis täiendavat rahastamist ei vaja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708