Autor: Violetta Riidas • 30. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERH lubab Läänemaa haiglale 1,25 miljonit

Läänemaa haigla ja Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) liitumise järel saavad linna poolt nõukogu liikmeks Haapsalu linnapea Urmas Sukles ning perearst ja linnavolinik Helle Saarsoo.

Eile leppisid kahe haigla esindajad kokku, et PERH investeerib Läänemaa haiglasse 1,25 miljonit eurot. 250 000 eurot kohe ja miljon hiljemalt 2017. aasta lõpuks. Eile oli Haapsalu linnavalitsuse saalis kahe haigla liitumiskõneluste järjekordne voor. Regionaalhaigla juhatuse esimes Tõnis Allik ütles Lääne Elule, et need summad peab kinnitama ka valitsus.

Kohe makstav summa on mõeldud haigla seisukorra parandamiseks, näiteks soojustamiseks. Hiljem makstav miljon eurot on tervisekeskuse 25 protsendi suurune omaosalus. Ülejäänud summa tuleb asjaomasest europrojektist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099