Autor: Violetta Riidas • 30. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Ühtne hädaabinumber 112 loodetakse käivitada tuleval aastal

Tulevast aastast koondub kogu häirekeskuse töö ühele hädaabi numbrile - 112. Kiirabi, politsei ja päästeameti esindajate sõnul on nad juba mõnda aega selles osas koostööd teinud ja nüüd viiakse muutus lõpule, esastas ERR Uudised.

Häirekeskus on eraldiseisev amet siseministeeriumi valitsusalas, mille ülesanne on tagada hädaabinumbri 112 töö ja edastada helistanu teade politseile, kiirabile või päästeametile. Häirekeskuse tööd on juba aastaid täiustatud ning ühtse hädaabinumbri kehtestamine on selle loomulik jätk, rääkis häirekeskuse peadirektor Janek Laev ERRi raadiouudistele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708