Autor: Violetta Riidas • 31. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Välispatsiendid hoiavad hambaarste Eestis

Välispatsientide üha suurem huvi Eesti hambaarstide vastu võib aidata arste Eestis hoida.

Tallinnas Tornimäel paikneva Eesti ühe moodsama hambakliiniku Kliinik 32 juhi Brit Pensa sõnul võimaldavad välismaalt tulevad patsiendid siinsetel arstidel areneda, sest lasevad teha eelkõige kallimaid ja keerulisemaid protseduure.

„Igal inimesel tuleb ühel hetkel piir ette, kus palganumber ei motiveeri enam tööd tegema, vaid tahaks ennast ka erialaselt harida ja kuhugi edasi jõuda,” ütleb Pensa. „Kui tuleb patsient, kes on valmis tegema keerulisemaid operatsioone, on see arsti jaoks motivaator, mis teda siin kinni hoiab ja silma särama paneb.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099