Autor: Violetta Riidas • 4. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare haiglas töötab soomlasest kirurg

Kuressaare haiglas töötab oktoobri lõpust kirurgina Martti Mikko Palotie, silmaarstikonsultatsioonid on aga jagatud mitme tohtri vahel, kirjutas Saarte Hääl.

SA Kuressaare Haigla juhatuse esimehe Viktor Sarapuu sõnul on Palotie soomlasest arst, kes töötas varem Soomes.

Silmaarsti konsultatsioonide kohta on haigla koduleheküljel kirjas nelja tohtri vastuvõtuajad. Anne Roost võtab patsiente vastu 17.–22. novembrini ja tema vastuvõtule pääsevad eelnevalt ootejärjekorras olevad patsiendid. Novembris võtab üks kord ja detsembris kaks korda siinseid patsiente vastu silmaarst Mariliis Putnik, Nelli Roosipuu konsultatsioonid toimuvad 2.–4. detsembrini. Villem Vihman võtab patsiente vastu kolmel päeval nädalas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099