Autor: Violetta Riidas • 4. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naised seavad oma tervise ohtu

Ameerikas on südamehaigused esimene surmapõhjus nii meeste kui ka naiste seas. Värskest uuringust selgus, et naised lükkavad südame-veresoonkonna probleemidega tegelemise suurema tõenäosusega edasi kui mehed.

Südamehaigustele viitavate sümptomite eiramine ning arsti juurde mineku edasilükkamine seab aga ohtu naiste tervise, vahendas Postimees Tervis portaali newsmaxhealth.com.

Eelmisel nädalal Kanadas esitletud uurimusest selgus, et varajases staadiumis südamehaiguse korral pöörduvad naised meestest väiksema tõenäosusega arsti poole, kuigi just see on aeg, mil saaks haigust kõige paremini ravida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099