Autor: Siret Trull • 7. november 2014
Ainult tellijatele

Kruuse: toetan palgatõusu eelkokkulepet

Täna sõlmisid riikliku lepitaja ettepanekul Eesti Arstide Liit, Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliit, Eesti Õdede Liit, Eesti Kiirabi Liit ning Eesti Haiglate Liit eelkokkuleppe, mis arvestab lepitaja poolt 16. oktoobril tehtud ettepaneku tingimusi.

Tervise- ja tööminister Urmas Kruuse toetab tervishoiutöötajate rahumeelselt sõlmitud eelkokkulepet palgatõusuks. „Kahe nädala pärast toimuval haigekassa nõukogu koosolekul arutame võimalikke variante tervishoiutöötajate palgatõusuks. Oluline on siiski, et meedikute palgatõus ei tuleks patsientide, ravikvaliteedi ja järjekordade arvelt,“ ütles minister Kruuse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708