Autor: Kadi Heinsalu • 25. november 2014
Ainult tellijatele

Tänavsuu fond korraldab heategevuskonverentsi

Sel reedel, 28. novembril toimub Tallinna Swissotelis omalaadne ja ilmselt esmakordne heategevuskonverents Eestis: "Heategija – riik või inimene?", mida korraldab SA Hille Tänavsuu Vähiravifond "Kingitud elu".

Konverentsile koguneb „raskekahurvägi“ Eesti heategijaid, visionääre, ettevõtjaid, poliitikuid, arste, juhte jt. Konverentsil esinevad Toomas Paul, Jaak Aaviksoo, Maris Jesse, Hans H. Luik, Toivo Tänavsuu, dr Peeter Padrik ja Tanel Ross. Innustavaid lugusid räägivad igapäevased heategijad nagu SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv ning MTÜ Oleviste Hoolekanne juhatuse liige Riina Solman. Konverentsi avab sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt ja päeva juhib näitleja Märt Avandi. Ettevõtjad Kristjan Rahu, Märt Vooglaid ja Märt Haamer jagavad, kellele ja miks nemad head teevad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708