Autor: Kadi Heinsalu • 25. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänavsuu fond korraldab heategevuskonverentsi

Sel reedel, 28. novembril toimub Tallinna Swissotelis omalaadne ja ilmselt esmakordne heategevuskonverents Eestis: "Heategija – riik või inimene?", mida korraldab SA Hille Tänavsuu Vähiravifond "Kingitud elu".

Konverentsile koguneb „raskekahurvägi“ Eesti heategijaid, visionääre, ettevõtjaid, poliitikuid, arste, juhte jt. Konverentsil esinevad Toomas Paul, Jaak Aaviksoo, Maris Jesse, Hans H. Luik, Toivo Tänavsuu, dr Peeter Padrik ja Tanel Ross. Innustavaid lugusid räägivad igapäevased heategijad nagu SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv ning MTÜ Oleviste Hoolekanne juhatuse liige Riina Solman. Konverentsi avab sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt ja päeva juhib näitleja Märt Avandi. Ettevõtjad Kristjan Rahu, Märt Vooglaid ja Märt Haamer jagavad, kellele ja miks nemad head teevad.

Suurejoonelisel heategevuskonverentsil mõtiskletakse heategevuse üle – kuidas, kellele ja miks teha head, ning kes peaks olema suurem heategija – riik või inimene? Üritus on tasuta, kuid sissepääsu juures saab teha heateo, annetades vähiravifondi "Kingitud elu" aitad vähihaigetel osta hädavajalikke ravimeid ja kingid neile lisa elupäevi. Annetusi saab teha sularahas või pangakaardiga ning samuti pangaülekandega. Lisainfo: www.kingitudelu.ee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708