Autor: Triin Tabur • 28. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hüvitatavate meditsiiniseadmete loetelu täieneb 118 nimetuse võrra

Sel nädalal toimunud koosolekul toetas haigekassa nõukogu 2015. aasta meditsiiniseadmete loetelu, mis täieneb 118 uue kindlustatutele hüvitatava seadme võrra. Loetellu lisanduvate seadmete mõju haigekassa eelarvele on ligi 1 miljon eurot.

„Järgmisel aastal planeerib haigekassa meditsiiniseadmete hüvitamisele üle 9,9 miljoni euro, mis on 800 tuhat eurot enam, kui käesoleval aastal,“ ütles haigekassa nõukogu esimees tervise- ja tööminister Urmas Kruuse.

„Oluliselt suureneb sealjuures diabeetikutele hüvitatavate meditsiiniseadmete toetus. Järgmisel aastal hüvitatakse diabeetikutele meditsiiniseadmeid enam kui 5 miljoni euro eest ning tänu igapäevaselt vajalike meditsiiniseadmete hüvitamistingimuste laiendamisele ning limiitide suurendamisele paraneb nende toimetulek haigusega veelgi,“ lisas minister.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099