Autor: Triin Tabur • 4. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TÜ Kliinikumist võib saada Valga haigla omanik

Eile sõlmitud kokkuleppe järgi suunab Tartu Ülikooli Kliinikum oma esindaja Valga haigla nõukokku ja tulevikus võib saada selle haigla omanikuks. Võrus asuva Lõuna-Eesti haigla aktsiad juba kuuluvad kliinikumile, kirjutas ERR.

Valga haiglat ja Tartu Ülikooli Kliinikumi seob palju aastaid koostöölepe ja Valgas töötab Tartu hemodialüüsi kabinet. Edaspidi hakkab rohkem Tartu arste Valgas vastu võtma ja Valga haigla võiks alustavaile tohtritele olla karjääri algus teel Tartusse, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur arvab, et arvestades seda, et tegu on piirilinnaga ja vahemaa Tartuga on siiski 90 kilomeetrit, jääb Valgasse kindlasti enam-vähem üldhaigla mõõtmetes raviasutus, mis suudab tagada 24/7 valmisoleku.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099