Autor: Violetta Riidas • 8. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anders Tsahkna ei suuda omafinantseeringut näidata?

Sotsiaalministeerium pole rahul Anders Tsahkna selgitustega Keila haigla renoveerimise omafinantseeringu kohta. 

Tsahkna saatis 28. novembril sotsiaalministeeriumi järgmise sisuga kirja: Saadame sõlmitud projekteerimis-ehituslepingu lisa ja ajagraafiku. Ehitusprojekti toome füüsiliselt Gonsiori 29 tänase päeva jooksul. Lisame LHV Panga kinnituse."

Ministeeriumis ei jäädud saadud dokumentidega siiski rahule ja Tsahknale saadeti 4. detsembril kiri, kus on kirjas järgmine: "Kasutusvalduse seadmise lepingu punkt 3.6 on vastuolus eespool nimetatud toetuse saaja kohustustega. Projektile nõutava omafinantseeringu tagamist kinnitava laenulepingu koopia asemel esitasite LHV Panga teatise."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708