Autor: Violetta Riidas • 9. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haruldane haigus tegi naise üleöö vanaemaks

Hiinlannal tuli leppida pärast poja sünnitust sellega, et tema välimus muutus kaks korda vanemaks.

Ka levinud ütluse järgi tähendab lapsesaamine naisele vananemist. Ühele naisterahvale tähendab see aga pärast sünnitust haruldase haiguse tõttu täielikku moondumist, vahendas Postimees Tervis uudisteportaali Fox News.

Hu Juan sünnitas 2003. aastal poja ning pärast seda hakkas tema nooruslik väilimus tasapisi kaduma. Hu’l diagnoositi cutix laxa, mille näol on tegemist ühe sidekoe talitusrikkega, mis väljendub naha elastsuse vähenemises ja kortsude tekkes. Need, kel haigus diagnoositud, näevad oma tegelikust vanusest mitu korda vanemad välja. Muus osas on Hu tervis korras.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708