Autor: Violetta Riidas • 17. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meeleavaldajatega suhtles vaid Gräzin  

Eile Toompeal piketeerinud apteekrid on nördinud, et tuhandeid kogutud allkirju ei tulnud vastu võtma ei tervise-ja tööminister Urmas Kruuse ega Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Heljo Pikhof, kuigi neid oli sellest informeeritud.

Seetõttu anti allkirjad üle Igor Gräzinile, kes ühena vähestest koalitsioonipolitiikutest meeleavaldajatega suhtlema tuli, ilmutades ka mõistmist apteekrite murede suhtes. 

Apteekrid kogusid kõigest kolme tööpäevaga Riigikogule adresseeritud petitsioonile ligi kaks ja pool tuhat allkirja. Petitsioonis seisis: palume muuta ravimiseadust ning kehtestada põhimõte, et apteek peab kuuluma apteekrile. See tagab apteegiteenuse sõltumatuse, kvaliteedi ja patsiendikesksuse, millega on täna Eestis probleeme.  

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708