Violetta Riidas • 12 oktoober 2015 12:23
Uudised
Ainult tellijale

Ravimitootjate Liidu aasta 2015 stipendiumi sai Piia Jõgi

Foto: Tartu Ülikool

Juba viiendat korda annab Ravimitootjate Liit välja 1000 euro suuruse stipendiumi, mille eesmärgiks on toetada ja tunnustada Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas tehtavat terviseedenduslikku ja ravimitealast teadus- ja uurimistööd. Stipendiumile võivad kandideerida üliõpilased, doktorandid ja teadurid, kes on jooksval aastal oma töö alusel avaldanud artikli teadusajakirjas või esinenud ettekandega.

Tänavu otsustas 3-liikmeline stipendiumikomisjon, kuhu kuuluvad Tartu Ülikooli kliinilise farmakoloogia õppetooli dotsent Anti Kalda, GSK teadusnõunik Dr. Rein Sikut ja Ravimitootjate Liidu nõukogu liige Kadri Mägi anda stipendium Tartu Ülikooli arstiteaduskonna mikrobioloogia instituudi neljanda aasta doktorandile ja SA Tartu Ülikooli Kliinikumi lastekliiniku ägedate infektsioonide osakonnas arst-õppejõule Piia Jõgile terviseedendusliku teadusartikli  “Estimated and reported incidence of pertussis in Estonian adults: A seroepidemiological study” eest, mille uurimisteemaks on läkaköha epidemioloogia Eestis. 

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele, mis ei nõua meedikukoodi
 • Meedikukood annab ligipääsu ajalehele PDF-ile
 • Meedikukood annab ligipääsu ajakirja Meditsiin Fookuses PDF-ile
 • Tellimus sisaldab Meditsiiniuudiste uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

  Meditsiiniuudised.ee toetajad:

  Kadi Heinsalu
  Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
  Violetta Riidas
  Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
  Siret Trull
  Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
  Karin Tamm
  Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
  Maarja Kõrv
  Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708