30. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid: Alkoholidebattide keskmes peab olema inimeste tervis

Eesti Perearstide Seltsi juht Diana Ingerainen
Foto: Raul Mee
Eesti Perearstide Selts (EPS) avaldab sügavat muret seoses alkoholiteemalise diskussiooniga, milles domineerivad inimeste tervise kõrval hoopis alkoholitootjate ning turundajate huvid.

Eesti perearstid on veendunud, et mitmete osapoolte kokkulepitud tegevused tuleb võimalikult kiiresti ellu viia. Konsensus selle vajaduse osas on juba ammu olemas. Perearstide igapäevatöös kohtame väga sageli alkoholi liigtarbimisest põhjustatud terviseprobleeme. Paraku aga puuduvad hetkel riigis ravivõimalused ja süsteemne lähenemine alkoholiprobleemidega tegelemiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708