6. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pooltel PERHi arstidel pole ühtki vaba vastuvõtuaega

Allika Majad OÜ juhi Heikki Visnapuu
Foto: Andras Kralla
Põhja-Eesti Regionaalhaigla veebilehel kuvatud digiregistratuuri andmete põhjal ei olnud 66%-l arstidest ühtegi vaba vastuvõtuaega lähema kuue kuu jooksul, mis tähendas, et nende arstide vastuvõtule ei olnud võimalik ka registreerida, selgus Allika Majad OÜ juhi Heikki Visnapuu tehtud väljavõttest.

Visnapuu üritas saada tasuta aega eriarstile Põhja-Eesti Regionaalhaiglas (PERHis), kuid see ei osutunud võimalikuks ei korduvate helistamiste teel ega ka haigla digiregistratuuri kaudu, kirjutas Äripäev. Ta tegi haigla veebilehel oleva digiregistratuuri andmete põhjal statistikat ja selgus, et 25. septembri seisuga ei olnud PERHi digiregistratuuris tervelt 66%-l ehk 179 arstil 272st lähemaks kuueks kuuks ühtegi vaba vastuvõtuaega. 27st erialast ei olnud kuuel kuul arsti vastuvõtuaega 11-l.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708