11. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Südameapteegi ketti hakkab juhtima Katre Kõvask

Pharma Holding juhatuse esimees Katre Kõvask
Foto: Südameapteek
Pharma Holding’u nõukogu nimetas ettevõtte uueks juhatuse esimeheks endise Premia Foods’i juhatuse esimehe Katre Kõvaski. Südameapteegi keti ühe omaniku Tarmo Laanetu sõnul on Katre Kõvaski näol tegemist hea meeskonnamängijaga, kellel on oskus ehitada tugevat brändi ja organisatsiooni.

Värske juhatuse esimees Katre Kõvask märkis, et pärast 15-aastast kogemust toidusektoris, millest viimane 10 aastat möödus Premia Foods’i arendades, on tema jaoks erakordselt huvitav jätkata apteegisektoris seda ees ootavate muutuste tõttu. Katre soovib rakendada oma oskusi Südameapteegi positsiooni kindlustamisel ja jätkusuutlikkuse tagamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099