Autor: Violetta Riidas • 24. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tsahkna vastas arupärimisele sotsiaalministeeriumi haldusala koondamiste kohta

Foto: Andras Kralla
Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna vastas Riigikogu liikmete Dmitri Dmitrijevi, Olga Ivanova, Peeter Ernitsa, Tarmo Tamme, Kadri Simsoni, Priit Toobali, Viktor Vassiljevi, Lauri Laasi ja Märt Sultsi 29. oktoobril esitatud arupärimisele ametikohtade koondamise kohta Sotsiaalministeeriumi haldusalas.

Arupärijad märkisid, et sotsiaalvaldkond on ühiskonnas üks tundlikumaid. Seetõttu on Sotsiaalministeeriumi haldusalast koondamine küllaltki riskantne samm. Toodi välja koondamisele kuuluvate inimeste arv, mis on 235. Arupärijad soovisid teada, kuidas tagatakse niivõrd olulise valdkonna toimimine ja teenuste kvaliteet ka pärast koondamisi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099