Autor: Siret Trull • 3. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kvootide järgi koondamine on võimalik

Foto: Scanpix/ PantherMedia
Rahandusministeeriumi riigihalduse ja avaliku teenistuse osakonna juhataja Marlen Piskunov kinnitas valitsuse 2015. aastal esitatud koondamisnorme kommenteerides, et kvootide järgi koondamine on võimalik, kuid see ei saa olla pikaajaline meede.

Mis on saanud valitsuse 2015. aasta lõpus plaanitud valitsemise mahu vähendamisest, mis nägi ette riigiasutuste töötajate koondamist ja teenistuskohtade vähendamist? Näiteks sotsiaalministeerium pidi koondama enda haldusalast 235 inimest ehk 2,1 protsenti 11 179-st teenistuskohast. Kui palju teenistuskohti kõikide riigiasutuste peale kokku suudeti koondada ja kui suure kokkuhoiu see andis?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099