Autor: Violetta Riidas • 25. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seljahäda käes vaevelnud silmaarst aitas massööri nägijaks

Vasakult silmaarst Kadi Palumaa, silmakirurg Veiko Reigo ja nägijaks saanud Siim Puidet.
Foto: Eesti Ekspress
2012. aastal tuli Siim Tartumaalt Tallinna ja pani ennast kirja Tondil pimemasseerijate kursustel. Silmaarst Kadi Palumaa saabus 2013. aasta sügistalvel soojamaareisilt ja ei saanud Tallinnas enam äkki toolilt püsti. Seljaradikuliit! Otsis üles pimedate ühingu telefoninumbri – seal tehakse hästi massaaži, äkki on kasu. „Kas massööriõpilane sobib?“ küsiti. „Jah, sobib küll.“

Kuueaastaselt oli Siim saanud esimesed prillid. Istus koolis esimeses pingis, aga kui õpetaja midagi maakaardi peal näitas, ei saanud Siim sellest ikka aimu. Järjest ja järjest kirjutasid Lõuna-Eesti linnapolikliiniku tohtrid talle üha kangemaid prille, viimased olid –21 ja nendestki polnud kasu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099