1. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õdede liidu uus juht: järjepidev alamtunnitasu tõus loob õdedele kindlustunde

Õdede liidu uus juht Tiina Teder.
Foto: Meeli Küttim
Õdede liidu uus juht Tiina Teder ütleb intervjuus, et pikaajaline ja järjepidev alamtunnitasu tõus loob õdedele kindlustunnet, et palgatingimused paranevad ja see mõjub ka nende väljarändele pärssivalt.

Eesti Õdede Liit valis täna, 1. detsembril toimunud kongressil liidu uueks presidendiks senine juhatuse liikme ja pikaajalise Tartu piirkonna juhi Tiina Tederi, kes vahetas välja seni õdede liitu juhtinud Ester Öpiku.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099