11. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiivet: Paralleelselt tervishoiutöötajatega peab kasvama ka tugipersonali hulk

Professor Raul-Allan Kiivet
Foto: ÄP/Andras Kralla
Rahvastik väheneb, aga eakate arv ja vajadus arstiabi järele kasvavad, kirjutab Tartu Ülikooli tervishoiukorralduse professor Raul-Allan Kiivet.

Minister Arto Aas ütles õigesti: Eesti elanike arv väheneb ja valitsemiskulusid tuleb seetõttu vähendada. Küll aga jäi rehkendusest tegemata teine pool – rahvastiku vähenemine ei tähenda haigete arvu vähenemist ja et tervishoidu saab kokku tõmmata, kirjutab professor Raul-Allan Kiivet Postimehes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099